28 Mart 2013 Perşembe

Tırnaklarınızın Aksesuarı: Ojeler!


Renk renk ojelerden sonra desen desen ojeler ile bir oje fırtınasıdır aldı başını gitti. Ojeler için ayrı raflar ayırmak zorunda kalıyoruz artık odalarımızda. Ve bu akımın sonu yok gibi.

Kıyafetlerimiz uyumlu ojeler sürdüğümüzde görüntü daha bir bütün daha bir çarpıcı hale geliyor. Bu yüzden farklı farklı ojeleri alıp bir kenara koymanın hiç bir yanlış tarafı yok. Kurumalarına fırsat kalmadan mutlaka onları süreceğimizden şüphem olmadı hiç :)

Peki düz renk ojeler sürmekten başka tırnaklarımıza neler yapabiliriz? Cevabı aşağıda..

Mat ojeler

Benim en beğendiğim ojeler arasında yer alıyorlar. Böyle bir kadifemsi pürüzsüz görüntü veriyorlar tırnaklara ve çok hoş duruyorlar. Özellikle uzun tırnaklara yakıştığını da belirtmekte fayda var.





Çatlak Ojeler

Uzun zamandır var bu ojeler ama hala kullanımına devam edebiliriz. Zira farklı hayal güçleri, farklı desenler ve farklı güzel tırnaklar deme, değil mi ama ?




Desenli Tırnaklar

Biraz uğraşarak ve ince uçlu ojelerden bir kaç adet edinerek sizde tırnaklarınızda farklı farklı desenler yaratabilirsiniz. Ama, "yok ben o kadar uğraşamam." diyorsanız hazır yapıştırma şeklinde desenleri uygulayabilirsiniz.






Gazete Yazılı Tırnaklar

Gazete yazılarını tırnaklarınıza taşıyabilirsiniz kızlar. Farklı ve yaratıcı geldi bana. 
Önce açık renk bir ojeyi tırnaklarınıza güzelce sürüyorsunuz ve kurutuyorsunuz.
Gazetelerden özenle kestiğiniz parçaları alkole veya kolonya dolu bir kaba batırıp 10 saniye kadar bekledikten sonra gazete parçasını tırnağınıza yapıştırıp bekliyorsunuz 10 saniye kadar daha veee
cila ile sabitleyebilirsiniz :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder