28 Mart 2013 Perşembe

2013 Saç Modası


Bu yıl saçlarda bol bol örgüler, fiyonklar göreceğimiz cıvıl cıvıl bir bahar-yaz dönemi bizleri bekliyor. Topuzların dahi renkleneceği 2013 saç modası bizleri sıcacık bir görüntüye ulaştıracağa benziyor.

Yeni sezon saç modasında doğallık ön planda olacak. Doğal renkler, doğal topuzlar, doğal örgüler… Saçlarımızda hep rüzgarda dağılmış bir mükemmellik olacak. Kuaförde üzerine sprey boca edilmiş kalıp gibi saçlara elveda. Ne kadar doğalsan o kadar şıksın bu yıl.

Doğal, omuzdan aşağı dökülen hafif bukleler, yalnızca saç uçlarında yapılan minik kıvrımlarda bu yıl bolca kullanacağımız saç modelleri arasında yer alıyor. Benim gibi saçları cılız olanların kurtarıcısı olan bu modeli örgüler ile de bambaşka bir havaya sokup bu yılın modasına tamamen uymak hiç zor değil.

Ve sezonun bir başka saç trendi, örgüler. Evde kendi kendinize yapabileceğiniz çok sevimli örgü modellerini burada bulabilirsiniz. Örgü ile yapılan taçlar, balık sırtları, örgülü toplama şekilleri bu yıl sık sık kullanabileceğiniz modeller arasında yer alıyor.

Ve kurdeleler. Görmeye alıştığımız fiyonklar bu yıl yine özelliklere topuzlara hareket katmaya devam ederken renk renk kurdelelerde örgüleri canlandıracak. Saçlarınızı örerken araya karıştıracağınız kurdeleler ile sevimli bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ayrıca kurdeleler ile tutturulan saçlar plajlarda da çok şık görünmenizi sağlayabilir. Bikini ya da mayonuz ile uyumlu renkler tercih edebilirsiniz.

Yapımı rahat, kullanımı kolay ve iş hayatına dahi uyum sağlayan dağınık topuzlarda bu yıl çok revaçta. Çok basit işlemlerle çok kısa sürede yapabileceğiniz kolay saç modelleri ile birlikte ister şık, klasik bir kombini tamamlayın ister spor bir şıklığı tamamlayın. Tercih size kalmış J






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder