16 Temmuz 2013 Salı

Yoğurt Maskeleri İle Cildinizi Şımartın


Güneşin tadını doya doya çıkartırken bir yandan da cildimizi kurutup yaşlanmayı kolaylaştırmamak için işte size ucuz ve basit bir öneri : Yoğurt!

Evet evet yanlış okumadınız, bildiğiniz yoğurt. Yoğurt cilt için mükemmel bir bakım ürünü. Dolaplarınızdaki bu mükemmel bakım ürününü hemen değerlendirin.



Yoğurdun Cilde Faydaları

Yoğurt asitli bir yapıya sahiptir. Cildin yağ dengesini düzenler ve parlaklık kazandırır. Ayrıca ince kırışıklıklar ile de oldukça iyi savaşır. Cildiniz yumuşak olmasını sağlar, tahrişler ve akneler ile savaşır.

Rutin Bakım Maskesi 

Elinizde sadece yoğurt olması bile bakım için yeterli. Elinize yoğurdu alın ve ince bir tabaka halinde cildinize sürün. Bu uygulamayı haftada 3-4 kere 15-20dk seanslar ile tekrarlayarak güzel bir cilt bakımı yapabilirsiniz. Eğer elinizde varsa içine çilek veya portakal rendeleyebilirsiniz.

Lekeler İçin Maske

Eğer ufak lekeleriniz varsa bu durumda 100 gr  yoğurt ile 1tatlı kaşığı karbonatı karıştırıp 25 dk cildinizde bekleterek lekeleriniz ile savaşabilirsiniz. 5 günde bir uygulanan bu maskeyi düzenli kullanmak en iyi sonucu almayı sağlar.

Sivilceler İçin Maske

Bir kase yoğurt ile yarım limonu karıştırıp cildinizde 15-20 dk bekleterek sivilceleriniz için ekonomik çözüm yaratabilirsiniz.  Düzenli kullanımı ihmal etmeyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder