16 Temmuz 2013 Salı

Kıyafetlerin Kişiliğini Ele Veriyor!

Kıyafet seçimlerimiz ile kişiliğimiz arasında bir bağlantı olduğunu biliyor muydunuz? Aslında kişilik ve seçimler arasında bir ilişki olması garip bir durum değil. Fakat biz bu ilişkiyi ne kadar farkındayız? Bu ilişkiyi günlük hayatımızda ne kadar avantaja dönüştürebiliyoruz?

Giydiğiniz kıyafetler sizin kim olduğunuzu gösterdiği için ilk izlenim konusunda oldukça etkili olabiliyor. Özellikle iş görüşmelerinde kıyafet ve aksesuar seçimi oldukça etkili. Bu durum kariyer geliştirme danışmanları tarafından oldukça fazla vurgulanıyor. Aşırıya kaçılmış bir makyaj veya aşırı aksesuar kullanımının iş başvurularında olumsuz bir izlenime neden olabiliyor. İş başvurularında ölçülü dekolte, ölçülü renk kullanımı, ölçülü makyaj kısaca herşeyin ölçülü olması tavsiye ediliyor.

Enerjik misiniz? Muhafazakar mısınız? Çekingen misiniz? Umursamaz mısınız? Dağınık ve özensiz misiniz? İşte bunlar kıyafet seçimleriniz ile bazen ve hatta çoğu zaman ortaya çıkabiliyor. Lakin unutmamak gerekir; kıyafetlerde yanıltıcı olabilir ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder